Uw fysiotherapeut

Mijn naam is Dennis van Gent

Ik ben in 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Internationale Hogeschool voor fysiotherapie in Nieuwegein. Nu sta ik bekend als de avond en weekend fysiotherapeut Groningen, waar u ook gewoon overdag terecht kunt.

Mijn interesse voor fysiotherapie is begonnen in de periode dat ik als beroepssoldaat een blessure in mijn schouder opliep. Door het volgen van diverse cursussen in de breedste zin en jaren werkervaring. Heb ik mij inmiddels neergezet als een deskundig breed georiënteerd fysiotherapeut.  Ook ben ik altijd erg sportief geweest in het wedstrijd- en langeafstandzwemmen. De daar vaak uit voortkomende blessureproblematiek en die van andere sporten hebben mij altijd bijzonder gefascineerd.

Tijdens mijn stages en werkervaring als fysiotherapeut in verschillende praktijken heb ik veel ervaring opgedaan  in verschillende disciplines als: sport, somatiek/stress, geriatrie en revalidatie. Ik heb mij o.a. toegelegd op schouderproblematiek (acuut of na een operatie),spanningsklachten en klachten bij een burn-out, revalidatie en training na een verzwikte enkel, pijnlijke knie of een zwakke rug.

Als fysiotherapeut vraag ik mij bij iedere patiënt opnieuw af wat het beste is voor hem of haar. Wat vindt de patiënt belangrijk en hoe kan ik het beste mijn deskundigheid inzetten. Door net even wat meer te bieden wil ik een zo goed mogelijke zorg geven:
meer tijd per behandeling dan standaard
gratis tape en klein trainingsmateriaal
persoonlijke benadering en uitleg

Het is heel bevredigend om te zien wanneer mensen tijdens de therapie vooruitgaan, minder klachten hebben en weer meer kunnen. Dat geeft mij als fysiotherapeut nieuwe energie.
Daarom ben ik met veel enthousiasme en gedrevenheid een eigen fysiotherapiepraktijk begonnen.

Ik hoop dat deze kennismaking u aanspreekt en dat ik u binnenkort mag begroeten in mijn praktijk.

Dennis van Gent

fysiotherapeut in Groningen